EBILHYRA / RENTAL CARS

HÄR KAN DU HYRA BIL VIA EBILHYRA / RENTAL CARS TILL RIKTIGT BRA PRIS

Ebilhyra (Kompakt)

Pris från 488 kr /dygn
  • Obegränsad körsträcka
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

Ebilhyra
(Full-size)

Pris från 467 kr /dygn
  • Obegränsad körsträcka
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

Ebilhyra (Minibuss)

Pris från 535 kr /dygn
  • Obegränsad körsträcka
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

HYRBIL VIA EBIL / RENTAL CARS – DET HÄR BEHÖVER DU VETA

Ebilhyra erbjuder biluthyrning från tusentals platser i världen. Bokning sker smidigt och över internet. Här har vi tagit fram några tips när du hyr bil via Ebil.

01

LÄS IGENOM VILLKOREN

Oavsett hyrbilsfirma ska du aldrig acceptera de allmänna villkoren utan att ha läst igenom dem först. Läs igenom villkoren noga, även det finstilta, för att vara säker på vad som gäller när du väljer Ebil.

02

ÅLDERSGRÄNSER

Minimumåldern för att hyra bil i Sverige är 18 år, men åldersgränsen kan variera beroende på vilket land du ska hyra bil i – kolla upp detta innan. Är du under 25 eller över 65 tillkommer ofta en extraavgift när du hyr bil.

03

PERSONLIG SJÄLVRISK INGÅR OFTAST INTE

Kolla upp din hyrbilsförsäkring och självrisk. Vid olycka måste du själv betala självrisken. Ibland kan du dock köpa till självriskeliminering.
Läs gärna mer om försäkringar och självriskreducering.

04

VAD ÄR INKLUDERAT I PRISET?

Oftast är stöldförsäkring, flygplatsavgifter och skatter (dock inte i Australien, Kanada och för lyxfordon) inräknat i priset – men kolla noga upp vad som ingår och inte innan du godkänner hyrbilsavtalet.

LADDA ELBIL BOSTADSRÄTT

Ni som är medlemmar i en bostadsrättsförening och överväger att installera laddstationer för elbilar i er förening bidrar väsentligt till att främja hållbarhet och miljövänlig transport. Att erbjuda möjligheten att ladda elbilar i era bostadsrätter är idag en attraktiv förmån för många potentiella köpare och kan även vara till fördel för befintliga medlemmar. Men hur går man tillväga för att installera elbilsladdare i en bostadsrättsförening och vilka faktorer behöver man ta hänsyn till? I denna artikel kommer vi att guida er genom processen att installera laddstationer i er bostadsrättsförening.

Populära destinationer

Via uthyrningsbilar.se kan du hitta prisvärd biluthyrning över hela världen, från Sverige till USA, med mera. Här är några av flera populära destinationer att upptäcka med hyrbil runtom i världen.

Uppsala

 

Göteborg

 

Malmö

 

Gran Canaria

 

Malaga

 

Miami

 

San Fransisco

 

Mallorca

 

Los Angeles