HYRBIL I ITALIEN

HITTA EN BRA DEAL PÅ HYRBIL I ITALIEN

Budget

Pris från 331 kr /dygn
  • Fria mil
  • Självriskreducering på vagnskada
  • Full-till-full bränslepolicy

Enterprise

Pris från 298 kr /dygn
  • Fria mil
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x Självriskreducering

Europcar

Pris från 392 kr /dygn
  • Fria mil
  • Självriskreducering på vagnskada
  • Full-till-full bränslepolicy

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

POPULÄRA DESTINATIONER

Att hyra bil i Italien är något alla bör uppleva under sin livstid. Italien bjuder på ett vackert landskap och fantastiska miljöer som är perfekta att uppleva med hyrbil. Vilken stad vill du upptäcka härnäst?

Rom

 

Milano

 

Venedig

 

HYRA BIL I ITALIEN – REGLER DU MÅSTE KÄNNA TILL

Körkort

För att få hyra bil i Italien måste du givetvis ha ett giltigt körkort. Du måste även haft körkort i minst ett år.

 

Åldersgräns

I Italien måste du vara minst 19 år för att få hyra bil. Är du under 25 år måste du betala en extra avgift – ca 20 euro per dag. Detta framgår i hyresavtalet.

 

Kreditkort krävs
För att hyra bil i Italien måste du betala en depositionsavgift. Avgiften måste betalas med ett kreditkort med tillräckligt högt tak för hela depositionen.

 

Ska ni resa under vintern?

Då tillkommer en vinteravgift på cirka 4.50 euro + skatt, om ni ska besöka platser med risk för halka och snö. Ni kan välja till snökedjor vid bokning, i vissa fall ingår det.

HYRA BIL I ITALIEN – TIPS FÖR ATT FÅ EN BRA DEAL

01

BOKA I GOD TID – FRÅN SVERIGE

Boka alltid hyrbilen så tidigt som möjligt, det blir billigare och chansen att du får tag i den bil du vill ha är större. Det bästa är också att göra bokningen från Sverige – både prismässigt och försäkringsmässigt.

02

GRANSKA AVTALET OCH FÖRSÄKRINGARNA

Innan du fullföljer bokningen bör du läsa igenom avtalet noga för att se vad som ingår och vad du faktiskt betalar för. Detsamma gäller hyrbilsförsäkringen – kolla gärna med ditt försäkringsbolag vad som gäller.

03

UNDERSÖK BILEN INNAN OCH EFTER

Det är viktigt att kolla igenom bilen innan och efter hyrperioden för att upptäcka eventuella skador. Fota befintliga skador och se till att dessa dokumenteras i avtalet, så du inte tvingas betala för någon annans skador.

04

0 KR I SJÄLVRISK?

Vissa biluthyrningsföretag har specialerbjudanden med ”0 kr i självrisk” – alltså att du inte behöver betala självrisken om en olycka skulle inträffa. Detta ser du vid bokningen eller i hyresavtalet.

POPULÄRA DESTINATIONER I VÄRLDEN MED HYRBIL

Att åka på roadtrip verkar vara mer inne än någonsin tidigare – och vi kan verkligen förstå varför. Det finns fantastiska platser att upptäcka runtom i världen, inte minst med hyrbil. Här är några av våra egna och våra användares favoriter

Sverige

 

USA

 

Spanien