HYRA BIL I SVERIGE?

JÄMFÖR PRISER FÖR ATT HITTA BILLIG BILUTHYRNING I SVERIGE

Europcar

Pris från 851 kr /dygn
  • Fria mil
  • Full-till-full bränslepolicy
  • Självriskreducering på vagnskada

OKQ8

Pris från 449 kr /dygn
  • Billigast
  • x Full-till-full bränslepolicy
  • x Fria mil

Hertz

Pris från 870 kr /dygn
  • Full-till-full bränslepolicy
  • Brett utbud
  • x Obegränsat miltal

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

TÄNK PÅ DETTA INNAN DU BOKAR HYRBIL!

Oavsett om du ska hyra bil i Sverige, USA eller något annat land i världen finns det vissa saker du bör vara uppmärksam på. Här har vi samlat fyra av de viktigaste punkterna. Vill du ha ännu fler tips?
Läs mer här.

Stockholm

 

Göteborg

 

Malmö

 

Uppsala

 

REGLER FÖR ATT HYRA BIL I SVERIGE

Körkort

För att få hyra bil i Sverige måste du givetvis ha ett giltigt körkort. Det finns dock inga krav på att du måste haft körkortet en viss tid.

 

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år för att få hyra bil i Sverige. Åldersgränsen kan skilja sig mellan olika länder och är ofta högre utomlands.

 

Extraförare?

Om ni är flera i sällskapet som ska köra hyrbilen måste ni uppge detta vid bokning eller när ni hämtar ut bilen – ni måste betala en extraavgift för detta.

 

Kreditkort

Du måste göra din bokning med ett kreditkort med tillräckligt utrymme för depositionsavgiften. Bokningen måste stå i samma namn som kreditkortet.

SÅ HÄR GÖR DU EN BRA DEAL PÅ EN HYRBIL I SVERIGE

01

BOKA I GOD TID

Det är alltid en fördel att boka så tidigt som möjligt – priset blir billigare och det är större chans att du får den hyrbil du vill ha.

02

GRANSKA BILEN FÖRE & EFTER HYRPERIODEN

Kolla igenom bilen innan du lämnar biluthyraren. Fotografera eventuella skador och se till att de dokumenteras i avtalet – annars riskerar du att få betala för dem.

03

LÄS IGENOM AVTALET NOGA

Det är extremt viktigt att du läser igenom avtalet ordentligt, eftersom det inte finns någon lag över vad som får stå i ett hyrbilskontrakt.

04

BOKA PÅ INTERNET

Att boka på internet är alltid en bra idé. Det blir dessutom ofta mycket, mycket billigare jämfört med att boka på plats.

POPULÄRA DESTINATIONER I VÄRLDEN MED HYRBIL

Här är några av många populära destinationer i världen med hyrbil. Jämför priser, ta del av värdefulla tips och smarta knep – här finns allt för en lyckad hyrbilssemester.

USA

 

Spanien

 

Italien