HYRA BIL I SPANIEN

VIA OSS KAN DU HYRA BIL I SPANIEN BILLIGT

Budget

Pris från 312 kr /dygn
  • Fria mil
  • Full-till-full bränslepolicy
  • 0 kr självrisk

Europcar

Pris från 230 kr /dygn
  • Full-till-full bränslepolicy
  • Självriskreducering på vagnskada
  • x Obegränsad körsträcka

Orlando

Pris från 249 kr /dygn
  • Fria mil
  • x Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

POPULÄRA DESTINATIONER FÖR ATT HYRA BIL I SPANIEN

Att hyra bil i Spanien är väldigt populärt, kanske för att det är så pass billigt. Här har vi tagit fram några av många populära destinationer med hyrbil i Spanien. Vi jämför priser mellan flera uthyrare och hjälper dig att hitta ett bra och seriöst bolag.

Mallorca

 

Gran Canaria

 

Malaga

 

REGLER FÖR ATT HYRA BIL I SPANIEN

Reglerna för att hyra bil i Spanien jämfört med Sverige varierar lite. Här har vi tagit fram det viktigaste som vi rekommenderar dig att dubbelkolla innan du bokar.

 

Åldersgräns på 21 år

Normalt sett är åldersgränsen 21 år för att få hyra bil i Spanien. För personer mellan 21–25 år tillkommer oftast en avgift mellan 5–20 euro.

 

Körkort i minst ett år

Du måste haft körkort i minst ett år.

 

Du måste visa ditt pass

Många biluthyrningsfirmor kräver att föraren ska kunna visa upp sitt pass.

 

Deposition med kreditkort

Du behöver betala en deposition med ditt kreditkort för att få hämta ut hyrbilen. Betalar du inte med kreditkort måste du oftast betala en dyr extraförsäkring.

4 GODA TIPS TILL DIG SOM SKA HYRA BIL I SPANIEN

Du kan komma väldigt billigt undan när du hyr bil i Spanien, men då gäller det att du bokar rätt. Många hyrfirmor kan vara lite luriga, framförallt de lokala bolagen. Ta dig tid att läsa igenom våra tips nedan, så kommer du få en lyckad hyrbilsupplevelse.

01

VÄLJ EN BRA FÖRSÄKRING – 0 KR I SJÄLVRISK

Det är självklart väldigt viktigt att ha en bra försäkring som skyddar dig från dyra kostnader om en olycka skulle inträffa. Vissa bolag har hyrbilar med 0 kr självrisk – vilket vi rekommenderar dig att kolla efter.

02

VÄLJ FULL-TILL-FULL BRÄNSLEPOLICY

Bränslepolicyn kan skilja sig mellan olika bolag. I Spanien är det väldigt vanligt att du får betala dyra extraavgifter för bränslet, om det inte ingår full-till-full bränslepolicy i priset.

03

BOKA FRÅN SVERIGE

Försäkringarna brukar skilja sig ganska mycket utomlands. När du bokar hemifrån, med ditt svenska kreditkort, har du oftast ett bättre skydd och en bättre försäkring vid eventuell olycka.

04

TILLÄGG PÅ PLATS?

Tillägg så som GPS eller bilbarnstol ska du aldrig lägga till på plats hos bilfirman. Det blir mycket dyrare och dessutom är risken stor att det du vill ha inte finns tillgängligt.

POPULÄRA DESTINATIONER I VÄRLDEN MED HYRBIL

Har du fått nog av Spanien och är redo för nästa äventyr?  Här är några populära destinationer i världen att uppleva med hyrbil. Jämför priser, ta del av våra tips och mycket, mycket mer.

Sverige

 

USA

 

Italien