LÄNDER

VI JÄMFÖR PRISERNA I FLERA LÄNDER

Hos oss på uthyrningsbilar.se kan du jämföra priser på biluthyrare över hela världen – från Sverige och Italien, hela vägen till USA.

Hemsidan är under uppbyggnad och i framtiden kommer du att kunna jämföra priserna i ännu fler länder. I dagsläget jämför vi priserna i följande länder:

Sverige

 

USA

 

Spanien

 

Italien

 

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

TÄNK PÅ DETTA INNAN DU BOKAR HYRBIL!

Oavsett om du ska hyra bil i Sverige, USA eller något annat land i världen finns det vissa saker du bör vara uppmärksam på. Här har vi samlat fyra av de viktigaste punkterna. Vill du ha ännu fler tips?
Läs mer här.

01

BOKA FRÅN SVERIGE

Oavsett om du ska använda hyrbilen i Sverige eller utomlands, är det viktigt att du bokar bilen från Sverige – då får du med försäkringar som annars inte ingår.

02

LÄGG TILL ALLA EXTRAVAL VID BOKNING

Vill du ha extrautrustning i hyrbilen så som bilbarnstol eller GPS bör du alltid lägga till dessa redan vid bokning. Lägger du till dem på plats blir det både dyrare och risken att din extrautrustning inte finns i lager är stor.

03

HYRBILSFÖRSÄKRING

De flesta hyrbilsförsäkringar skyddar hyrbilen och inte dig. Därför är det viktigt att du kollar upp vad du har för försäkring. Dubbelkolla även vilken försäkring som ingår och vad den täcker.
Här kan du läsa mer om hyrbilsförsäkringar.

04

GRANSKA HYRBILENS SKICK

När du hämtar ut hyrbilen ska du alltid kontrollera vilket skick den är i. Ta kort på eventuella repor och bucklor, och se till att dessa har dokumenterats i ett skriftligt avtal – annars riskerar du att behöva betala för skador som du inte har orsakat.

POPULÄRA DESTINATIONER ATT HYRA BIL PÅ

Stockholm

 

Rom

 

Mallorca

 

Gran Canaria

 

Göteborg

 

Miami

 

San Fransisco

 

Los Angeles

 

Malmö