HYRA BIL I USA

HITTA BILLIGA HYRBILAR I USA HÄR

Sixt

Pris från 471 kr /dygn
  • Välkänt bolag
  • Tjäna miles & poäng
  • x 0 kr självrisk

Hertz

Pris från 870 kr /dygn
  • Boka enkelt online
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x Fria mil

National

Pris från 392 kr /dygn
  • Fria mil
  • Inklusive extraförare
  • x Full-till-full bränslepolicy

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

POPULÄRA DESTINATIONER FÖR ATT HYRA BIL I USA

Här ger vi förslag på några av många populära platser att hyra bil på i USA, ett av världens största hyrbilsländer med många populära roadtrip-destinationer. Vi jämför priser mellan flera kända bolag och hjälper dig att hitta en billig hyrbil med allt du söker.

Miami

 

Los Angeles

 

San Fransisco

 

REGLER FÖR ATT HYRA BIL I USA

Reglerna för att hyra bil i USA kan skilja sig något från vad som gäller här i Sverige. Här har vi samlat det viktigaste du behöver känna till innan du genomför din bokning.

 

Hyra bil i USA under 25?

I USA får du hyra bil vid 21 års ålder, men det finns vissa bolag som accepterar lägre åldrar. Vid 21–25 år tillkommer en avgift på ungefär 15–25 dollar per dag.

 

Är ni flera förare?

Planerar ni att mer än en person ska köra hyrbilen måste ni anmäla detta hos biluthyraren – då tillkommer oftast en extraavgift på ungefär 10 dollar per dag.

 

Depositionsavgift

Under din hyrperiod kan du räkna med att betala en depositionsavgift, som en garanti vid exempelvis skador på bilen. Depositionen brukar vara hyresbeloppet plus ca 200–300 dollar. Du får tillbaka depositionen när du lämnar tillbaka bilen.

 

Kreditkort med månadsfaktura

De flesta biluthyrare i USA kräver att du visar upp ett kreditkort med månadsfaktura när du hämtar ut bilen, för att försäkra sig om att du faktiskt har pengar och om en eventuell skada skulle uppstå

4 TIPS FÖR EN BRA DEAL NÄR DU SKA HYRA BIL I USA

01

BOKA ALLTID FRÅN SVERIGE

När du ska boka hyrbil utomlands bör du alltid göra din bokning från Sverige – annars kan du gå du miste om grundläggande försäkringar.

02

BOKA FÖRSÄKRINGEN INNAN AVRESA

Oftast ingår inte hyrbilsförsäkring i USA (och Kanada). Du kan lägga till det på plats, men det är dyrare. Därför är det bäst att boka försäkring hemifrån.

03

BRÄNSLE/DRIVMEDEL

Oftast får du en fulltankad hyrbil som ska lämnas tillbaka fulltankad – ibland finns dock erbjudanden med en gratis tank, och då tankar du såklart inte upp bilen innan du lämnar tillbaka den.

04

HÖGERSVÄNG VID RÖTT LJUS

I USA är det ofta tillåtet att göra högersvängar vid röd trafiksignal. Det finns dock undantag när regeln inte gäller, som visas genom en trafikskylt med ”No turn on red”. Kolla upp trafikreglerna innan avresa.

POPULÄRA DESTINATIONER I VÄRLDEN MED HYRBIL

Här är några av många populära destinationer i världen med hyrbil. Jämför priser, ta del av värdefulla tips och smarta knep – här finns allt för en lyckad hyrbilssemester.

Sverige

 

Spanien

 

Italien