BILUTHYRNING MALAGA

HÄR KAN DU HITTA EN BILLIG HYRBIL I MALAGA

Alamo

Pris från 150 kr /dygn
  • Obegränsat antal mil
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

Avis

Pris från 278 kr /dygn
  • Fria mil
  • Full-till-full bränslepolicy
  • x 0 kr självrisk

Enterprise

Pris från 171 kr /dygn
  • Full-till-full bränslepolicy
  • Obegränsat antal mil
  • x 0 kr självrisk

VARFÖR UTHYRNINGSBILAR.SE?

HITTA BILLIG BILUTHYRNING

TRYGGT OCH SÄKERT

JÄMFÖR FLERA UTHYRARE

HELT GRATIS

VI JÄMFÖR KÄNDA BILUTHYRARE

HYRBIL I MALAGA – TIPS INNAN DU BOKAR HYRBILEN

Att hyra bil i Malaga kan vi verkligen rekommendera, det är ett bra sätt att se staden – men när du ska boka en hyrbil utomlands finns det vissa saker som skiljer sig från hur det är i Sverige. Läs gärna igenom våra tips för att få koll på vad som gäller.

01

BOKA FRÅN SVERIGE

Det är både billigare och säkrare att boka hyrbilen hemifrån innan avresa – ni behöver inte oroa er för att stå på Malaga flygplats och inte få tag i en hyrbil och dessutom blir priset bättre ju tidigare ni bokar.

02

VÄLJ ETT BOLAG PÅ MALAGA FLYGPLATS

Vi rekommenderar alltid att hyra bil från ett bolag på Malaga flygplats – det är väldigt smidigt att hämta och lämna in bilen. Dessutom kan ni enkelt transportera er till och från flygplatsen.

03

GRANSKA BÅDE AVTAL OCH FÖRSÄKRING

Det är väldigt viktigt att du läser igenom hyrbilsavtalet och försäkringen noga. Du behöver veta vad som ingår och inte. Betalar du med ett kreditkort brukar vissa försäkringar ingå i priset.
Läs mer om hyrbilsförsäkringar här.

04

VILKEN BRÄNSLEPOLICY GÄLLER?

Vissa företag tar ut avgifter för bränslepåfyllnad, medan andra kör full-till-full policy, dvs. att du hämtar ut en fulltankad hyrbil och lämnar tillbaka den fulltankad. Kolla upp vad som gäller innan du bokar – annars kan du behöva betala extraavgifter.

Populära destinationer

Via uthyrningsbilar.se kan du hitta prisvärd biluthyrning över hela världen, från Sverige till USA, med mera. Är ni en grupp som ska resa tillsammans kan ni kolla på att hyra en buss istället för flera bilar. Här är några av flera populära destinationer att upptäcka med hyrbil runtom i världen.

Uppsala

 

Göteborg

 

Malmö

 

Gran Canaria

 

Malaga

 

Miami

 

San Fransisco

 

Mallorca

 

Los Angeles