HYRA ELBIL

Att leva mer miljövänligt känns för många som en självklarhet. I vardagen finns det mycket varje person kan göra för att ha en så hållbar vardag som möjligt. Källsortering, minska på konsumtion, äta mindre kött och även köra en elbil är vanliga tillvägagångssätt att leva mer miljövänligt på.

Hyr elbil - Det självklara valet

Elbilen har blivit allt mer populär det senaste decenniet och om du ska hyra bil är kanske elbil det självklara valet. Många företag erbjuder olika typer av miljöbilar på sina stationer runt om i hela landet.

Om du hyr elbil under flera dygn underlättar det självklart om du har tillgång till en laddstation. Möjligtvis har du kanske en laddstation hemma eller vid jobbet. På Eways.se kan du läsa mer om vilken utrustning som krävs för att ladda elbil hemma.

När du hyr elbil och väl är ute på vägarna kan det vara bra att veta var du kan ladda bilen. Kolla in Uppladdning.nu för att se var närmsta lediga laddstation finns.

Hyra elbil i Stockholm

För att hyra elbil i Stockholm på ett snabbt, smart och enkelt sätt kan du vända dig till Elbilio. På Elbilio.se, som är en smidig app, hittar du elbilar för uthyrning i Stockholm med omnejd.

Hyra elbil i Göteborg

Är du på jakt efter att hyra elbil i Göteborg? Vänd dig då till Greenmobility.com, där du på ett flexibelt sätt kan hyra elbil i Göteborg till bra pris, utan onödiga kostnader. Ladda ner appen som fungerar som nyckel för att hyra elbil i Göteborg.

 

Electric Vehicle is changing in street.

Tips - hyra elbil

Det finns en del att tänka på innan man väljer att hyra en hyrbil:

Hur långt ska du åka med bilen?

En elbil passar perfekt att hyra om man inte ska köra längre sträckor. Ska du köra längre sträckor kan en bensin eller dieselbil passa bättre då du slipper tänka på att ha tillgång till laddstationer.

Kommande elbilar

Om du funderar på att investera i en elbil eller vill veta mer om varför man bör välja elbil kan du läsa mer om kommande elbilar och hur prognosen ser ut för framtiden.

Hur många dagar ska du ha bilen?

Som vi nämnt ovan är det en stor fördel att ha tillgång till en laddstation om du ska hyra bilen under en längre period. Det blir problematiskt om bilen laddar ur och du inte har någonstans att ladda den.